Free shipping on all orders over €100
Språk / Language
0
Cart

Your basket is empty!

To the shop

Return & Exchange law

Först och främst vill vi tacka dig för att du väljer att köpa Torplyktans produkter. Vår strävan är att du ska vara mer än nöjd med dina köp men om du av någon anledning inte skulle vara helt nöjd har du möjlighet att byta eller returnera dina produkter.

Ångerrätt

Full ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du mottagit ditt köp. Vid en retur skall varan vara i oanvänt skick och returneras i originalförpackningen. Med oanvänt skick menas att varan inte har provats, är hel och ren och i säljbart nyskick. Skicka alltid varan tillsammans med kvitto, faktura eller orderbekräftelse och ange orsak till retur.

Vid godkänd retur återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman. Har du betalat via din internetbank eller Swish behöver vi kontonummer för att kunna återbetala ordern. I alla andra fall återbetalar vi automatiskt tillbaka till det kontot som användes i samband med köpet. Kunden står för returporto.

Byten

Torplyktan erbjuder 30 dagars bytesrätt på varor i oanvänt skick. Bytesrätten gäller vid till exempel byte av doft. Maila kundtjänst på info@torplyktan.com eller ring för att få hjälp med att hitta rätt produkt för dig. Du som kund står för returporto.

Reklamation

Reklamationen gäller på varor inom 30 dagar från genomfört köp. Reklamation gäller t.ex. vid fabrikationsfel. Mejla vår kundtjänst info@torplyktan.com vid reklamationer innan ni skickar tillbaka returen. Vid godkänd reklamation återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman samt står för returportot.

Ogiltiga returer

Är du osäker på om du har rätt till byte eller retur, var god kontakta vår kundtjänst info@torplyktan.comOgiltiga returer kommer skickas tillbaka till kund mot ett förskott på portokostnaden.

Kostnad för ej uthämtade paket

Om du ångrar dig innan du får ditt paket bör du ändå hämta ut ditt paket och sedan skicka tillbaka det till oss. Vi tar ut en administrativ avgift på 250 kr för ej uthämtade paket. Anledningen är att vi som avsändare av ett paket som inte hämtats ut blir betalningsskyldiga gentemot ombud och det är logistiskt problematiskt och tidskrävande.