Fri frakt vid köp över 500 kr

Om oss

Torplyktan är ett litet familjeföretag med rötterna i de Västgötska skogarna. Hos oss är kärleken till naturen och dess alla nyanser en ständig inspirationskälla. Vi låter oss fascineras av de dramatiska förändringarna mellan årstiderna och allt det vackra som naturen har att erbjuda. Dessa element är själva hjärtat i allt vi gör och genomsyrar vårt arbete med varje produkt som vi skapar. Det är vår ständiga ambition att erbjuda produkter som inte bara är vackra och väldoftande, utan som även speglar vår djupa kärlek till naturen.

Vi är stolta över att vara ett företag som prioriterar omsorg om vår natur och om miljön, och därför är våra ingredienser och leverantörer valda med stor noggrannhet och tillförsikt. Vi arbetar hårt för att säkerställa att alla våra produkter är designade och tillverkade med hänsyn till miljön. Detta gör vi inte minst genom att så långt som möjligt välja lokala leverantörer och hållbara ingredienser.

Alla våra produkter är handgjorda av oss här på vår plats i Västergötland, där vår resa en gång startade. Genom att tillverka våra produkter för hand kan vi säkerställa att varje produkt är unik och av högsta kvalitet.

Från våra populära doftljus, rumsdofter och tvålar är varje produkt som vi skapar en hyllning till den svenska naturen. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter som är gjorda med kärlek och omsorg, och vi hoppas att våra produkter kan skapa en härlig och avkopplande atmosfär i ditt hem.

Hannes Rölander & Helena Rölander 
Grundare av Torplyktan